Acasa » Radiatoare » Radiatoare din aluminiu

Se arată 1–12 din 34 de rezultate

Show sidebar
Tip afisare 9 24 36

Radiatoare din aluminiu

Radiatoarele din aluminiu au o durata de viata relativ mare, apropiindu-se din acest punct de vedere cu caloriferele din fonta. Aluminiul folosit la constructia radiatoarelor este un material usor, mult mai usor decat cele din fonta sau otel, sporind astfel manevrarea.

La HEATMAX gasesti radiatoare din aluminiu pentru orice tip de incapere (radiatoare de baie, radiatoare de camera). In functie de puterea termica dorita, te invitam sa alegi modelul potrivit pentru tine.

Radiatoare din aluminiu:

radiatoarele din aluminiu sunt realizate din elementi cu putere termica sporita; Acesti elementi se pot adauga in functie de necesitatile fiecaruia de confort termic;
– radiatoarele din aluminiu se incalzesc foarte repede degajand foarte multa caldura;
– radiatoarele din aluminiu au o durata de viata relativ mare, dovada fiind perioada de garantie acordata de producatori este mai extinsa la aceasta categorie de radiatoare;
– sunt vopsite in camp electrostatic ceea ce le face sa-si pastreze aspectul initial timp indelungat.
– exista modele de radiatoare din aluminiu ce se pot monta pe orizontala (clasice) si modele ce se pot monta pe inaltime (moderne, economisind spatiu).

Unde amplasam radiatoarele din aluminiu

Întotdeauna radiatorul trebuie montat sub geam, nu pe peretele cu geamul, ci sub geam, și niciodată pe alți pereți. Este bine să înţelegem şi de ce este necesară această locaţie a radiatorului pentru a înţelege că nu este discutabil acest lucru. În lipsa radiatorului amplasat la fereastră, geamul este rece, el va fi mai rece ca aerul din cameră îndiferent de tipul de fereastră folosit, iar momentul când aerul cald plin de vapori din casă o să întâlnească partea rece a geamului, aceşti vapori se vor lichefia, va face condens. Acest condens crează mucegai, stricăciuni ale tâmplăriei, mirosuri, etc.

Atunci când avem amplasat un calorifer destul de lat la fereastră se crează o perdea de căldură care nu permite vaporilor de apă să se condenseze pe suprafețe, astfel căldura din calorifer va arunca vaporii de apă în sus, odată cu ridicarea aerului cald. Dacă distanţa dintre sticla geamului şi perdeaua de căldură a caloriferului este mai mare de 30-40 de centimetri, acel calorifer nu îşi va mai atinge scopul în totalitate.

Este important să înţelegeţi că fiecare fereastră trebuie să aibă un radiator sub ea. Dacă în cameră există două suprafeţe vitrate, adică două ferestre, atunci vom amplasa două calorifere.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste tipuri de radiatoare, trebuie doar sa dai clic pe fiecare produs in parte, citeste cu atentie specificatiile si adauga radiatorul dorita in cosul de cumparaturi. Heatmax va livra produsul tau dorit la tine acasa.