Acasa » Radiatoare » Radiatoare de otel

Se arată toate cele 9 rezultate

Show sidebar
Tip afisare 9 24 36

Radiatoare din otel

Radiatoarele din otel sunt cele mai vandute tipuri de calorifere de pe piata. Acest lucru se datoreaza pretului accesibil si faptului ca sunt compatibile cu majoritatea centralelor termice.

La HEATMAX gasesti radiatoare din otel pentru orice tip de incapere (radiatoare de baie, radiatoare de camera). In functie de puterea termica dorita, te invitam sa alegi modelul potrivit pentru tine.

Radiatoare din otel:

– radiatoarele din otel au un bun randament. Materialul din care sunt realizate le permite sa se incalzeasca foarte repede.
– sunt rezistente la temperaturi inalte iar datorita constructiei tip panou si a greutatii reduse sunt usor de manevrat si de montat;
– radiatoarele de otel sunt compatibile cu centralele termice de apartament
– bun raport intre puterea termica degajata si pretul platit.
– usor de manevrat si de montat

Unde amplasam radiatoarele din otel

Întotdeauna radiatorul trebuie montat sub geam, nu pe peretele cu geamul, ci sub geam, și niciodată pe alți pereți. Este bine să înţelegem şi de ce este necesară această locaţie a radiatorului pentru a înţelege că nu este discutabil acest lucru. În lipsa radiatorului amplasat la fereastră, geamul este rece, el va fi mai rece ca aerul din cameră îndiferent de tipul de fereastră folosit, iar momentul când aerul cald plin de vapori din casă o să întâlnească partea rece a geamului, aceşti vapori se vor lichefia, va face condens. Acest condens crează mucegai, stricăciuni ale tâmplăriei, mirosuri, etc.

Atunci când avem amplasat un calorifer destul de lat la fereastră se crează o perdea de căldură care nu permite vaporilor de apă să se condenseze pe suprafețe, astfel căldura din calorifer va arunca vaporii de apă în sus, odată cu ridicarea aerului cald. Dacă distanţa dintre sticla geamului şi perdeaua de căldură a caloriferului este mai mare de 30-40 de centimetri, acel calorifer nu îşi va mai atinge scopul în totalitate.

Este important să înţelegeţi că fiecare fereastră trebuie să aibă un radiator sub ea. Dacă în cameră există două suprafeţe vitrate, adică două ferestre, atunci vom amplasa două calorifere.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste tipuri de radiatoare, trebuie doar sa dai clic pe fiecare produs in parte, citeste cu atentie specificatiile si adauga radiatorul dorita in cosul de cumparaturi. Heatmax va livra produsul tau dorit la tine acasa.