Stiri

Radiatoare de la Fondital

radiatoare fondial

Fondital a fost fondata de catre Silvestro Niboli cu peste patruzeci de ani in urma. Misiunea companiei este dezvoltarea de solutii inovatoare, eficiente si durabile care tin cont de nevoile oamenilor.
Timp de patruzeci de ani compania a crescut, s-a dezvoltat, și a devenit un nume recunoscut la nivel Mondial pe piata instalatiilor termice. Fondital este un grup integrat de intreprinderi si detine o intreaga filiera de productie, care garanteaza un control total al productiei si al calitatii. Produsele Fondital ajuta la realizarea unor locuinţe noi, mai moderne si mai confortabile.

Fondital produce: centrale murale, centrale de pardoseala, radiatoare din aluminiu, radiatoare de baie etc..

O categorie de baza de produse a companiei este reprezentata de radiatoarele din aluminiu. Fondital ofera o gama completa de radiatoare din aluminiu turnat sub presiune, ideale pentru modernizari si pentru functionare la temperatura joasa. Realizate din aluminiu secundar, radiatoarele Fondital sunt produse in Italia, respecta normele de mediu si garanteaza o inertie termica mai scazuta, avand ca rezultat economisirea energiei.

Radiatoarele din aluminiu turnat sub presiune sunt disponibile in diverse modele, adancimi si lungimi. Produse cu performanţe mecanice si energetice crescute, radiatoarele din aluminiu turnat sub presiune fac obiectul mai multor brevete internationale.

Daca iti modernizezi locuinta, ai nevoie de radiatoare, insa nu stii ce dimensiune sa alegi atunci mai jos ai cateva calculi simple care te vor ajuta.

Pasul 1.

Calculeaza volumul camerei:
Volum= lungime*latime*inaltime
Ex. V= 5m*5m*2m=50m3

Pasul 2.

Calculeaza necesarul termic:
Necesar termic= Volum*45 kcal (necesarul termic pentru 1 m3)
Ex. 50m3*45kcal=2250kcal

Daca ai nevoie de necesarul termic in watt:
2250kcal*1,163=2616,75watt

Radiatoarele Fondital sunt formate din elementi.

Un element Fondital 600 degaja 170 watt caldura.

Pentru a afla numărul de elemenți vom imparti necesarul termic la cantitatea de caldura degajata de 1 element.
2616,75watt: 170 watt= 15.4

Incaperea din exemplu poate fi incalzita cu 16 elementi Fondital 600.

Inchide

ELEMENT ALUMINIU 1000 FONDITAL GD

139,00 lei

Fondital Garda Dual 80 cu inaltimea de 1000 este expresia rafinamentului adaptabil oricarui stil. Radiatoarele Garda Dual 80 sunt compuse din corpuri cu 3, 4 sau 5 elementi ce pot fi combinate pana la obtinerea dimensiunii dorite.

Inchide

ELEMENT ALUMINIU 1200 FONDITAL GD

165,00 lei

Fondital Garda Dual 80 cu inaltimea de 1200 este expresia rafinamentului adaptabil oricarui stil. Radiatoarele Garda Dual 80 sunt compuse din corpuri cu 3, 4 sau 5 elementi ce pot fi combinate pana la obtinerea dimensiunii dorite

Inchide

ELEMENT ALUMINIU 1400 FONDITAL GD

170,00 lei

Fondital Garda Dual 80 cu inaltimea de 1400 este expresia rafinamentului adaptabil oricarui stil. Radiatoarele verticale din aluminiu Garda Dual 80 sunt compuse din corpuri cu 3, 4 sau 5 elementi ce pot fi combinate pana la obtinerea dimensiunii dorite.

Inchide

ELEMENT ALUMINIU 1600 FONDITAL GD

190,00 lei

Fondital Garda Dual 80 cu inaltimea de 1600 este expresia rafinamentului adaptabil oricarui stil. Radiatoarele verticale din aluminiu Garda Dual 80 sunt compuse din corpuri cu 3, 4 sau 5 elementi ce pot fi combinate pana la obtinerea dimensiunii dorite.

Inchide

ELEMENT ALUMINIU 1800 FONDITAL GD

205,00 lei

Fondital Garda Dual 80 cu inaltimea de 1800 este expresia rafinamentului adaptabil oricarui stil. Radiatoarele verticale din aluminiu Garda Dual 80 sunt compuse din corpuri cu 3, 4 sau 5 elementi ce pot fi combinate pana la obtinerea dimensiunii dorite.

Inchide

ELEMENT ALUMINIU 2000 FONDITAL GD

230,00 lei

Fondital Garda Dual 80 cu inaltimea de 2000 este expresia rafinamentului adaptabil oricarui stil. Radiatoarele verticale din aluminiu Garda Dual 80 sunt compuse din corpuri cu 3, 4 sau 5 elementi ce pot fi combinate pana la obtinerea dimensiunii dorite.

Inchide

ELEMENT ALUMINIU 350 FONDITAL EXCLUSIVO

37,00 lei

Fondital nu este doar liderul mondial in domeniul producerii elementilor de aluminiu, ci este si inventatorul caloriferelor din aluminiu, cel mai vechi producator mondial si singurul producator ce inglobeaza tot procesul tehnologic al fabricarii lor.

Inchide

ELEMENT ALUMINIU 350 FONDITAL SOLAR

41,90 lei

Solar Super B4 provine dintr-un proiect de cercetare care vizează optimizarea performanțelor radiatoarelor, în scopul de a oferi un produs cu capacități mecanice și energetice ridicate.

Inchide

ELEMENT ALUMINIU 500 FONDITAL EXCLUSIVO

39,00 lei

Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO B3 cu inaltimea de 500 mm.

Inchide

ELEMENT ALUMINIU 500 FONDITAL SOLAR

42,90 lei

Solar Super B4 provine dintr-un proiect de cercetare care vizează optimizarea performanțelor radiatoarelor, în scopul de a oferi un produs cu capacități mecanice și energetice ridicate. Cu un grad ridicat de inovare, realizat datorită celor doua brevete obtinute de acest produs, permite radiatorului Solar Super B4 să fie ideal pentru sistemele de încălzire cu temperaturi scăzute și pentru renovări.

Radiatoare
Inchide

ELEMENT ALUMINIU 600 FONDITAL ARDENTE

37,00 lei

Un grad înalt de inovație, rezultatul celor 3 patente internaționale obținute pentru acest produs, permite radiatorului Ardente sa devină soluția ideală pentru renovari și pentru sisteme de încalzire cu temperaturi scăzute.

Inchide

ELEMENT ALUMINIU 600 FONDITAL EXCLUSIVO

40,00 lei

Elementi din aluminiu Fondital EXCLUSIVO cu inaltimea de 600.
Fondital nu este doar liderul mondial in domeniul producerii elementilor de aluminiu, ci este si inventatorul caloriferelor din aluminiu, cel mai vechi producator mondial si singurul producator ce inglobeaza tot procesul tehnologic al fabricarii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *