Acasa » Centrale termice

Se arată 1–12 din 47 de rezultate

Show sidebar
Tip afisare 9 24 36

Centrale termice potrivite casei tale

Atunci cand alegi centrale termice primul criteriu ce trebuie luat in calcul este sursa energiei de care dispune locuinta in care va fi amplasata aceasta. In functie de amplasament poti alege intre centrale pe gaz sau centrale pe energie electrica.

Iti prezentam cateva avantaje ale acestor tipuri de centrale termice pe gaz, ca tu sa faci alegerea corecta.

Gama de centrale termice pe gaz este una variata, astfel ca poti gasi cu usurinta un model adaptat nevoilor tale;

Centralele termice sunt adecvate tuturor tipurilor de instalatii de incalzire si beneficiaza de tehnologie de ultima generatie (cu condensare), special gandita pentru a le mari randamentul;

Centralele termice au dimensiuni compacte, design modern si sunt silentioase, caracteristici datorita carora pot fi amplasate in incaperi de dimensiuni variate.

Centralele termice sunt usor de utilizat si de reglat.

Daca esti in cautare de centrale termice, si accesorii, HEATMAX are solutia ideala pentru tine. In prezent, centralele termice sunt o componenta indispensabila vietii de zi cu zi. Acestea ne ajuta la incalzirea apei, incalzirea caloriferelor si transformarea casei intr-un spatiu placut din punct de vedere termic.

Centrale termice pe gaz

Centralele termice in condensatie pe gaz sunt ultima tehnologie in domeniul centralelor termice. Aceasta tehnologie este destul de noua prin aplicabilitatea ei, dar are la baza un principiu vechi, preluat din natura: condensarea. Principiul centralelor termice in condensatie se bazeaza pe crearea conditiilor de condensatie a vaporilor din gazele de ardere in zona schimbatorului primar al microcentralei, astfel incat caldura eliberata sa fie recuperata in agentul primar care circula prin schimbator. Daca in aceasta zona are loc condensarea totala a vaporilor putem fi siguri ca am recuperat din gazele de ardere 10-12 % din caldura produsa in camera de ardere, prin urmare o microcentrala in condensatie va avea un randament cu cel putin 10% mai mare decat una clasica.

Alege centralele termice din oferta HEATMAX

Magazinul online heatmax.ro pune la dispozitia clientilor o gama larga de modele de centrale murale in condensare care functioneaza pe gaz. In oferta noastra gasiti dintre cele mai diverse marci si specificatii tehnice, la preturi variate, accesibile oricarui buget, dar si foarte performate care sa intalneasca cel mai ridicat nivel de asteptari.

Dintre toate marcile de pe piata, intr-un raport calitate/pret, brandurile Beretta sau Fondial sunt marci care reprezinta inovatia in domeniul instalatiilor si ale caror produse le puteti cumpara de pe site-ul nostru heatmax.ro, online.

Aceste centrale termice pe gaz au la baza au functionarii principiul condensarii, care creste eficienta si, implicit, reduce consumul de gaz. Este un dublu castig, pe de o parte scad costurile lunare de combustibil. Pe de alta parte, centralele in condensare reprezinta o aliniere la demersurile Uniunii Europene de a introduce echipamente de un nivel energetic ridicat si prietenoase cu mediul.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste tipuri de centrale termice trebuie doar sa dai clic pe fiecare produs in parte, citeste cu atentie specificatiile si adauga centrala dorita in cosul de cumparaturi. Heatmax va livra produsul tau dorit la tine acasa.