Stiri

Cazanele HeatMax pe lemne

Cazane pe lemne

Cazanele HeatMax pe lemne
Cazanul pe lemne este solutia perfecta pentru incalzire in zonele unde nu exista acces la gaze, plus este o alternativa viabila, ecologica si practica la soba pe lemne traditionala. Pentru ca cazanul pe lemne sa functioneze in mod optim este necesar sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

1. Nu folositi apa din interiorul cazanului pe combustibil solid (lemn)
Motivele scurgerilor de apa trebuie inspectate si rezolvate deoarece adaugarea frecventa de apa nu este recomandata pentru durabilitatea intregii instalatii si a cazanului.

2. Cazanele pe combustibil solid (lemn), sunt proiectate pentru combustibil precum lemnul, lignitul, carbunele, etc.
Nu utilizati alt combustibil decat cel mentionat (cocs de petrol, cocs, etc.).

3. Nu utilizati niciodata dispozitivul fara a fi conectat la horn.
Inainte de punerea in functiune, verificati hornul sa nu fie blocat. Asigurati un curent de aer la horn in spate.

4. Asigurati siguranta instalatiei electrice cu o impamantare

5. Circuitul de instalare al dispozitivului trebuie sa aiba o extindere deschisa.

6. Nu puneti in functionare cazanul pe lemne fara apa. Nu alimentati cazanul fierbinte cu apa rece.
Apa rece poate fi adaugata cand temperatura cazanului este sub 40° C. In nici un caz nu adaugati apa rece pentru a raci cazanul pe  combustibil solid supraincalzit. Cea mai corecta interventie asupra unui cazan pe combustibil solid supraincalzit este scoaterea carbunelui incins din cazan.

7. Nu goliti cazanul pe  combustibil solid (lemn) de apa decat pentru o reparatie sau daca exista riscul de inghet.
Pentru protejarea impotriva inghetului, se poate adauga antigel de 15% in apa. Apa cu un nivel ridicat de oxid de calciu este foarte periculoasa pentru cazanul pe  combustibil solid (lemn) si echipament. In aceste situatii este necesara folosirea de dispozitive pentru dedurizarea apei.

  Cazan pe lemne si carbune, otel, HEATMAX TKY-2B 60, 70 KW

  6.428,00 lei

  Cazanul HEATMAX TKY 2B-60 este un cazan din oţel, pe combustibil solid (lemn), cu sistem inteligent de gestionare a funcționării, avand ventilator cu turație variabilă de admisie a aerului de combustie .

  Cazan pe lemne si biomasa, otel, HEATMAX TKY/S-BSI 40, 46 KW

  11.108,00 lei

  Cazanul HEATMAX TKY S BSI-40 este un cazan din oţel, pe combustibil solid (lemn), cu sistem inteligent de gestionare a funcționării, avand ventilator cu turație variabilă de admisie a aerului de combustie .

  CAZAN LEMNE BERETTA RBS
  Inchide

  CAZAN LEMNE BERETTA RBS 37KW

  4.329,00 lei

  Cazanele din gama RBS ies in evidenta printr-un consum economic de combustibil si un randament marit, combustibilii utilizati pot fi lemn sau carbune.

  Cazan pe lemne si biomasa, otel, HEATMAX TKY/S-BSI 60, 70 KW

  12.877,00 lei

  Cazanul HEATMAX TKY S BSI-60 este un cazan din oţel, pe combustibil solid (lemn), cu sistem inteligent de gestionare a funcționării, avand ventilator cu turație variabilă de admisie a aerului de combustie .

  Cazan pe lemne si biomasa, otel, HEATMAX TKY/S BSI 80, 93 KW

  13.290,00 lei

  Cazanul HEATMAX TKY S BSI-80 este un cazan din oţel, pe combustibil solid (lemn), cu sistem inteligent de gestionare a funcționării, avand ventilator cu turație variabilă de admisie a aerului de combustie .

  Cazan pe peleti, din otel, HEATMAX TKY/S2-OA 25, 29 KW

  10.656,00 lei

  Cazanul HEATMAX TKY S2 – 25 este un cazan din oţel, pe combustibil solid (lemn) si pelet, cu sistem inteligent de gestionare a funcționării ,avand ventilator cu turație variabilă pentru admisia aerului de combustie si alimentare automata din buncarul propriu in momentul functionari pe peleti.

  Cazan pe peleti, din otel, HEATMAX TKY/S2-OA 40, 46 KW

  11.201,00 lei

  Cazanul HEATMAX TKY S2 – 40 este un cazan din oţel, pe combustibil solid (lemn) si pelet, cu sistem inteligent de gestionare a funcționării ,avand ventilator cu turație variabilă pentru admisia aerului de combustie si alimentare automata din buncarul propriu in momentul functionari pe peleti.

  Cazan pe peleti, din otel, HEATMAX TKY/S2-OA 100, 116 KW

  18.065,00 lei

  Cazanul HEATMAX TKY/S2 – 150 este un cazan din oţel, pe combustibil solid (lemn), cu sistem inteligent de gestionare a funcționării, avand ventilator cu turație variabilă de admisie a aerului de combustie .

  Cazan pe lemne si carbune, otel, HEATMAX TKY-2B 25, 29 KW

  4.523,00 lei

  Cazanul HEATMAX TKY 2B-25 este un cazan din oţel, pe combustibil solid (lemn), cu sistem inteligent de gestionare a funcționării, avand ventilator cu turație variabilă de admisie a aerului de combustie .

  Cazan pe lemne si carbune, otel, HEATMAX TKY-2B 40, 46 KW

  5.023,00 lei

  Cazanul HEATMAX TKY 2B-40 este un cazan din oţel, pe combustibil solid (lemn), cu sistem inteligent de gestionare a funcționării, avand ventilator cu turație variabilă de admisie a aerului de combustie .

  Cazan pe lemne si biomasa, otel, HEATMAX TKY/S-BSI 25, 29 KW

  10.403,00 lei

  Cazanul HEATMAX TKY S BSI – 25 este un cazan din oţel, pe combustibil solid (lemn), cu sistem inteligent de gestionare a funcționării, avand ventilator cu turație variabilă de admisie a aerului de combustie .

  CAZAN LEMNE BERETTA RBS
  Inchide

  CAZAN LEMNE BERETTA RBS 41KW

  4.737,00 lei

  Cazanele din gama RBS ies in evidenta printr-un consum economic de combustibil si un randament marit, combustibilii utilizati pot fi lemn sau carbune.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *