Acasa » Cazane

Se arată 1–12 din 22 de rezultate

Show sidebar
Tip afisare 9 24 36

Preturi si oferte de cazane termice HEATMAX

Cazanele termice reprezinta alegerea ideala pentru incalzirea locuintei ce are un sistem de incalzire prin calorifere, boilere sau chiar cel prin pardoseala. Centralele termice cu combustibil solid va vor aduce o serie intreaga de beneficii. Principalul avantaj al acestora este acela ca veti face o buna economie din punct de vedere financiar datorita faptului ca necesita combustibil solid care este mult mai ieftin fata de toate celelalte combustibile necesare altor tipuri de sisteme de incalzire (gaz, gpl, electricitate, etc).
Centralele termice pot oferi o incalzire excelenta tuturor zonelor carora a fost destinat functionand cu autonomie crescuta. Acest lucru este posibil datorita constructiei acestora care faciliteaza ardere neintrerupta si, totodata, reincarcari mai rare.
Cu ajutorul cazanelor termice pe lemne, carbune, pelet, sau biomasa puteti creste temperatura in propria locuinta la nivelul dorit. Acest tip de cazan are o ardere lenta ceea ce s-ar traduce printr-un randament mai bun decat al altor tipuri de centrale termice.

La HEATMAX poti beneficia de sfaturi de specialitate si comenzi online pentru toate tipurile de centrale termice.

Nu uita ca poti comanda online produse din categoria cazane termice cautand optiunea „Adauga in cos

Cazanele termice HEATMAX reprezinta o solutie benefica pentru asigurarea incalzirii spatiilor si asigurarii apei calde menajere de la pensiuni, hoteluri, cladiri de birouri, case, cladiri comerciale.

Centralele termice HEATMAX sunt achizitia ideala pentru locuintele de mari dimensiuni, principalele motive fiind costul scazut al materiei prime utilizate (lemn, peleti, carbune, biomasa), randamentul ridicat si puterea termica utila mare. Alege modelul dorit de la HEATMAX in functie de necesitatile tale.

Alegerea unui cazan termic HEATMAX

Criteriile de baza ale achizitiei unui cazan termic sunt, de obicei, puterea, randamentul sau pretul. Iata si alte detalii la care sa fii atent atunci cand alegi modelul de cazan dorit:

– tehnologia de care dispune – ce presupune si ce beneficii iti aduce utilizarea ei;
– accesoriile incluse – ai garantia ca sunt compatibile cu centrala;
– posibilele variante de instalare – centrale independente sau integrate/integrabile.

Pentru a beneficia de un confort termic dorit, dar si de o eficienta energetica ridicata, te rugam sa iei in considerare destinatia cazanului termic si alege modelul potrivit locuintei ce urmeaza a o incalzi. Confortul termic oferit de aceasta va fi unul din avantajele de care te vei bucura cel mai mult.