Stiri

Beretta – cel mai vandut brand din Italia

centrale beretta

Beretta a fost fondata in anul 1950, intr-un oras industrial mic din nordul Italiei. Fondatorul brandului este Angelo Beretta. Beretta si-a propus sa fie un brand italian de referinta pe piata instalatiilor termice. Valorile dupa care s-a ghidat compania de-a lungul anilor sunt: Excelența, Inovarea, Specializarea și Organizația.

In anul 1969 a inceput productia si distributia propriei marci de boilere pe kerosen si motorina care aveau puterea de a incalzi locuinte individuale. Totul a pornit de la o idee, ideea de autonomie. O autonomie mai mare care sa asigure consumatorului confort, adaptarea la nevoile sale si posibilitatea de economisire. In 1973 compania si-a largit portofoliu, au aparut modele pe baza de gaz metan.  

Un moment important in istoria companiei a fost  lansarea primei centrale termice murale cu camera etansa, celebra “Paros 21M”, in anul 1989. De atunci Beretta s-a aflat într-o ascensiune continua.

In plus, odata cu anul 2007, Beretta si-a marit oferta de produse cu ajutorul sistemelor solare si modulelor termice centralizate. Un exemplu remarcabil de produs de acest tip este  sistemul Hybrid Box, lansat in 2013, care poate gestiona trei surse de energie (solara, electrica si gaz), oferind un confort maxim si un consum minim. Beretta a demonstrat in nenumarate randuri ca are capacitatea de a anticipa evolutia pietii si a veni cu solutii performante.

Pe HeatMax gasesti o gama larga de produse Beretta.

Cazane din fonta cu combustibil solid RBS

Centrale murale 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *